afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

We zijn er even tussenuit..

Op de foto: Surfing Britt op Karpathos

Soms moet je er even tussenuit. Om op adem te komen, om inspiratie op te doen, om weer op volle kracht verder te kunnen. En dat doen wij, het team van VDWVM, ook. We gaan er even tussenuit. Vanaf 27 juli kun je weer blogs en nieuwe projecten verwachten op vdwvm.nl. Maar tot die tijd vragen we je eventjes geduld.

In de tussentijd

Maar niet getreurd. In de tussentijd blijven we je op Facebook en Twitter inspireren met leuke DIY ideetjes en leessuggesties. En kun je bijvoorbeeld alvast je project aanmelden. Want op 3 augustus start de inschrijving voor de nieuwe editie van de ASN Bank Wereldprijs. En iedereen met een slim idee voor een betere wereld kan daaraan meedoen. Je maakt kans op een leerzaam traject met coaching, training en publiciteit voor je project. En op het leren kennen van andere sociaal ondernemers, experts en oud-deelnemers. En bovendien maak je kans op een geldbedrag. In Ideaal Magazine van de ASN Bank kun je lezen hoe het finalist Seepje en winnaressen Yoni verging na hun deelname vorig jaar.

Vakantie

Om de vakantiestemming te komen, hebben we een paar leestips voor je:

 

Heb je een vraag?

Voor het gemak zetten we nog eens op een rij waar we bereikbaar zijn.

  • Heb je een tof verhaal en wil je dat met VDWVM delen in een blog? Mail naar blog@voordewereldvanmorgen.nl. Willard helpt je graag als hij terug is van zijn vakantie
  • Heb je een tof initiatief en wil je dat aanmelden op vdwvm.nl? Je kunt natuurlijk direct naar 'mijn project starten', of je informeert bij projecten@voordewereldvanmorgen.nl. Kathelijn helpt je na haar vakantie graag met al je vragen.
  • Heb je een interessant nieuwsbericht of wil je ons wijzen op een mooi evenement? Mail naar redactie@voordewereldvanmorgen.nl. Bij terugkomst staat Asceline je graag te woord

Voor nu: iedereen een  heel mooie voortzetting van de zomer gewenst, veel inspiratie en tot eind juli!

 

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.381 blogs