afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Vacature: Stage ASN Bank Wereldprijs 2019

Kom jij meewerken aan het leukste ondernemers-traject van Nederland?

Winnaars ASN Bank Wereldprijs 2018
Winnaars ASN Bank Wereldprijs 2018

Met Voor de Wereld van Morgen helpen we duurzame ondernemers groeien. Dan doen we onder andere door het organiseren van de ASN Bank Wereldprijs, dé competitie voor startende duurzame ondernemers. Eerdere winnaars van deze prestigieuze prijs zijn Fairphone, Studio JUX, Yoni en Somnox. Voor de editie van 2019 zoeken we een stagiair(e) die ons helpt om van deze start-up competitie een groot succes te maken! 

Hét traject voor startende duurzame ondernemers

De ASN Bank Wereldprijs is een intensief traject voor startende duurzame ondernemers. Het omvat training, coaching, publiciteit en kans op een startkapitaal van maximaal 30.000 euro. Als staigiar help je mee om de Wereldprijs tot een succes te maken en ondersteun je bij de andere werkzaamheden voor onze community. Dit is een stageopdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit als goede communicatieve vaardigheden vragen.

Wat ga je concreet doen?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de deelnemende bedrijven of initatiefnemers.
 • Je bent onderdeel van het team dat de aanmeldingen voor de ASN Bank Wereldprijs beoordeelt.
 • Je helpt bij de allround organisatie van de ASN Bank Wereldprijs, denk aan het uitvoeren van de trainingsdag, pitches en de spetterende finale in Amsterdam.
 • Je denkt mee over de marketingcampagne voor de ASN Bank Wereldprijs en voert deze mede uit.
 • Je gaat contacten aan met (potentiële) deelnemers en onderhoudt deze.
 • Je schrijft blogs over duurzame innovaties en ondernemers.

 Deelnemers van de ASN Bank Wereldprijs 2017 voorafgaand aan hun pitch

Wat vragen wij?

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van communicatie, marketing, journalistiek, duurzaamheid of milieu.
 • Je kunt erg goed plannen en organiseren.
 • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een flexibele werkhouding.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende stageplaats, een interessant netwerk in de duurzame sector en de kans om werkervaring op te doen bij ASN Bank. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om voorbij de grenzen van je eventuele stage-opdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke vergoeding.

Wanneer en waar?

De stage start 5 augustus 2019 en duurt tot half december, je werkplek is het ASN Bank kantoor in Den Haag. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 14 juni, solliciteren doe je hier! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Milou Posthumus via 070-356 93 67 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.369 blogs