afbeelding van Milou
Milou Auteur

Vacature: Stage ASN Bank Wereldprijs 2018

Kom jij meewerken aan het leukste ondernemers-traject van Nederland?

Winnaars van de ASN Bank Wereldprijs 2017 tijdens de finale in de Kunsthal

Ruim 10 jaar geleden richtte ASN Bank de community Voor de Wereld van Morgen op. Vanuit Voor de Wereld van Morgen helpen we duurzame ondernemers groeien. Dan doen we onder andere door het organiseren van de ASN Bank Wereldprijs waar eerder al Seepje, Yoni, Fairphone, Somnox en vele anderen aan deelnamen. Voor de editie van 2018 zoeken we een stagiair(e) die het traject mee op zet en in goede banen leidt!

Hét traject voor startende duurzame ondernemers

De ASN Bank Wereldprijs is een intensief traject voor startende duurzame ondernemers. Het omvat training, coaching, publiciteit en kans op een startkapitaal van maximaal 20.000 euro. Als staigiar help je mee om de Wereldprijs tot een succes te maken en ondersteun je in andere taken van het online platform Voor de Wereld van Morgen. Een opdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit en een scherpe pen, als goede communicatieve vaardigheden vragen.

Wat ga je concreet doen?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de deelnemende bedrijven of initatiefnemers.
 • Je bent onderdeel van het team dat de aanmeldingen voor de ASN Bank Wereldprijs beoordeelt aan de hand van de duurzaamheidscriteria van ASN Bank, samen met de afdeling Duurzaamheidsbeleid & Onderzoek.
 • Je helpt bij de allround organisatie van de ASN Bank Wereldprijs, denk aan het uitvoeren van de trainingsdag, pitches en de spetterende finale.
 • Je denkt mee over de online marketing en social media rondom de ASN Bank Wereldprijs en voert deze mede uit.
 • Je gaat contacten aan met (potentiële) deelnemers en onderhoudt deze.
 • Je schrijft wekelijks blogs over duurzame innovaties en ondernemers.

 Deelnemers van de ASN Bank Wereldprijs 2017 voorafgaand aan hun pitch

Wat vragen wij?

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van communicatie, marketing, journalistiek, duurzaamheid of milieu.
 • Je kunt goed plannen en organiseren.
 • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een flexibele werkhouding.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende stageplaats, een interessant netwerk in de duurzame sector en de kans om werkervaring op te doen bij ASN Bank. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om voorbij de grenzen van je eventuele stage-opdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke vergoeding.

Wanneer en waar?

De stage start begin augustus en duurt tot eind november, je werkplek is het ASN Bank kantoor in Den Haag. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 6 juni, solliciteren doe je hier! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Milou Posthumus via 070-356 93 67 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl

afbeelding van Milou
Milou Auteur

Communitymanager Voor de Wereld van Morgen. Wij helpen duurzame ondernemers aan een vliegende start én vertellen je over de tofste innovaties en startups. Een mooiere wereld begint bij een slim idee. Heb jij er een? Deel het met ons en laat weten hoe we je kunnen helpen!

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.539 blogs