afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Uitreiking ASN Bank Wereldprijs

De uitreiking is helaas uitverkocht.

Op 19 november is het zover. Tijdens een zinderende finale presenteren de laatste twee projecten van elk van de vijf thema's zich voor een groot publiek in LE:EN in Utrecht. Dat mag je echt niet missen!  Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Volg de avond dan via de app Periscope!

Spannend traject

Het begon allemaal op 3 augustus. Ruim 240 projecten schreven zich in voor deze editie van de prijs die voor slimme ideeen voor een betere wereld in het leven is geroepen. En ze de kans geeft hun project naar de next level te brengen. Na een eerste selectie waren 50 projecten in Utrecht aanwezig voor een leerzaam programma op de trainingsdag. En na het inleveren van de projectplannen koos Voordewereldvanmorgen.nl 25 projecten die een ervaren jury mochten overtuigen van hun plan.

MorgenVandaag

Na de pitch selecteerde de jury 15 projecten die doorgaan naar de volgende ronde waarin ze op MorgenVandaag hun verhaal vertelden in de Westerliefde in Amsterdam. Na het vertonen van de elevator pitch van 40 seconden ging Jelte Sondij in gesprek met de top 15 en vroeg ze het hemd van het lijf over hun drijfveren en ambitie.

Ontknoping

Na de persoonlijke gesprekken op 3 november is bekend geworden welke 10 projecten in de finale staan. Die 10 gaan de stemfase in voor de publieksprijs van 5000 euro en staan op 19 november op het podium van LE:EN. De avond begint om 18.00u en eindigt om 22.00u.

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.628 blogs