afbeelding van Dine
Dine Auteur

Tony’s Chocolonely Fairjaardag

Tony's Chocolonely heeft een nieuwe smaak!

Eerder verschenen er al twee andere Limited Editions ter ere van het 10 jarige bestaan van Tony's Chocolonely. De derde Limited Edition is geworden. . . . . De Lemon Cheesecake reep! 

Wie?

Tony's Chocolonely is bedacht door Teun van de Keuken, ook wel bekend van de Keuringsdienst van Waarde. Hij was geschokt over de kindslavernij in West-Afrika. Andere producenten zagen het niet zitten slavernij-vrije chocola te maken. Daarom maakte hij het zélf!

Populair

De repen werden een succes! Nu kent iedereen in Nederland de Tony Chocolonely repen wel. In de meeste - duurzame - supermarkten worden ze verkocht. De gekke smaakjes die nu op de markt komen geven de repen een extra populariteitsboost. En wat dacht je van de ongelijk verdeelde stukjes? Niet alleen is dat handig met verdelen (grootste deel geef je natuurlijk aan je geliefde) en voor het koken, maar het staat vooral symbool voor de ongelijke verdeling binnen de chocoladewereld.

Limited Editions

De andere twee feestvierders waren de smaken puur-amandel-zeezout en melk-popcorn-discodip. Ze gingen als warme broodjes over de toonbank. De repen zijn ingepakt als cadeautjes in de kleuren van alle Tony’s Chocolonely’s van de afgelopen tien jaar. 

 

 

afbeelding van Dine
Dine Auteur

23-jarige Haarlemse wil het liefst afval, dierproeven en de bio-industrie de wereld uit helpen. Ik ben dagelijks bezig met plantaardig eten en minimalisme en ik ben super gek op hondjes.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.381 blogs