afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Talking Dress vertelt je alles over eerlijke kleding

Talking Dress wil eerlijke kleding op de kaart zetten. Hoe? Dat lees je hier.

Modeshow met eerlijke kleding van Talking Dress.
Modeshow met eerlijke kleding van Talking Dress.

Lezen voor het shoppen

Zou je graag eerlijke kleding kopen, als je maar wist waar? Vraag je je af wat je zelf kunt doen voor een groene garderobe? Wil je weten wat duurzame mode nu eigenlijk is? Het Talking Dress boek geeft je de antwoorden en wijst je de weg naar je eigen fair fashion lifestyle. Van shoptips tot wasweetjes, van ruilideeën tot doe-het-zelf-trucs, van kleding tot accessoires, verzorgingsproducten, eten en zelfs trouwjurken: Talking Dress maakt het makkelijk en leuk om goed te doen en er tegelijkertijd geweldig uit te zien. Wie wil dat nu niet?

•        Met shopgids en doe-het-zelf-tips!

•        Veel interviews met leading ladies uit de eerlijke kleding- en lifestylewereld

•        Informatie over labels en organisaties

•        Vol zelfmaak-suggesties en patronen

•        Inspiratie voor eten en cosmetica (inclusief recepten!)

Read to be inspired

De auteur van het boek, Marieke Eyskoot (35), is eigenaar van ethical fashion expertisebureau Talking Dress. Ze wil eerlijke kleding op de kaart zetten, ervoor zorgen dat er meer aandacht en aanbod komt en het verhaal achter onze kleren tot leven wekken. Marieke is mede-initiatiefnemer van MINT, de eerste vakbeurs voor eerlijke kleding in de Benelux en werkte bij de Schone Kleren Campagne.

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.382 blogs