afbeelding van Asceline
Asceline Auteur

Rechtstreeks helpen gericht op de basisbehoefte

Jasper van Impelen rijdt met zijn @rodecaravan door heel Nederland op zoek naar bijzondere duurzame ondernemers. Zo stopte hij ook bij Wouter Durville van ONE for ONE.

Wouter Durville had het eigenlijk wel goed voor elkaar. Mooie baan, mooi salaris en een veelbelovende internationale carriere. Maar iets klopte er voor hem niet, het ging teveel om winstmaximalisatie voor aandeelhouders. Staande op een prachtig expat verblijf in Brazilie keek hij uit over de sloppenwijken en begreep dat alle zaken die voor hem "normaal" waren, zoals water, educatie, energie, zorg, daar toch echt ontbraken. Dat maakte onder andere dat Wouter in actie kwam.

Met ONE for ONE wil hij direct hulp bieden, een op een. Koop jij een waterfles bij ONE for ONE, heeft iemand aan de andere kant een levenlang schoon drinkwater. En hetzelfde voor energie, verzekeringen en als het aan Wouter ligt, nog veel meer. Geen dure leaseauto meer, maar wel de voldoening dat hij bijdraagt en dat hij dat doet door een eigen onderneming te runnen. En zo laat hij het zien dat het kan.

Door goede deals te sluiten met aanbieders weet hij hulp direct en zonder extra kosten te houden. Maar daar heeft hij jou ook voor nodig. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter de deals worden die hij kan sluiten met de aanbieders van deze noodzakelijke zaken. En door in de betreffende landen te werken met de beste partners weet hij de hulp zo goed mogelijk over te brengen. Zo simpel, zo krachtig, zo inspirerend. Ga naar de site van ONE for ONE en doe mee.

afbeelding van Asceline
Asceline Auteur
INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.478 blogs