afbeelding van Milou
Milou Auteur

Ontdek Verborgen Tuinen

Dit weekend kun je je tijdens Verborgen Tuinen vergapen aan de mooiste tuinen van Rotterdam.

Een groene parel in de stad | Foto Verborgen Tuinen
Een groene parel in de stad | Foto Verborgen Tuinen

Ontdek het groen van de stad

In het weekend van 10 en 11 juni is het Verborgen Tuinen. Een unieke kans om een kijkje te nemen in de mooiste en groenste tuinen van Rotterdam want 100 eigenaren stellen hun tuin open voor het publiek. Door de hele stad zijn tuinen te bezoeken, van klein tot groot en van design tot romantisch. Het accent ligt op privétuinen maar er doen ook stadslandbouwtuinen, daktuinen en andere groene plekken mee. Op de website kun je precies zien welke tuinen mee doen en alvast een route uitstippelen. Dus ga op ontdekkingstocht en vind de meest bijzondere groene paradijsjes! Een kaartje voor het gehele weekend kost € 3,- en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Je kan ook het dak op

En als je er dan toch bent kun je nog meer geheimen van de stad ontdekken want het zijn dit weekend ook de Rotterdamse Dakendagen. Want zo hoog boven de grond is van alles te beleven: nieuwe plekken om te bewonen, bijenvolken, tiny houses en spectaculaire 360 graden uitzichten. Op de website kun je precies zien welke daken opengesteld zijn. Een Dakpas kost € 5,- en daarme heb je het hele weekend onbeperkt toegang tot de opengestelde daken. 

Salsa op het dak van een parkeergarage | Foto via Facebookpagina Rotterdamse Dakendagen

afbeelding van Milou
Milou Auteur

Communitymanager Voor de Wereld van Morgen. Wij helpen duurzame ondernemers aan een vliegende start én vertellen je over de tofste innovaties en startups. Een mooiere wereld begint bij een slim idee. Heb jij er een? Deel het met ons en laat weten hoe we je kunnen helpen!

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.610 blogs