afbeelding van Dine
Dine Auteur

Met deze tien tips haal je alles uit je project

Tips and Tricks om alles uit je project te halen

Je bent door naar de volgende ronde! Maar... maar... Kan ik dat wel? Natuurlijk! Wij helpen je. Tien tips om de ASN Bank Wereldprijs te winnen:

Zelfvertrouwen

Wees zeker van je eigen project. Als je zelf twijfelt, kun je anderen namelijk ook niet overtuigen. Gepassioneerd over je initiatief vertellen steekt aan. Het publiek volgt dan vanzelf.

Gewoon doen

Blijf niet piekeren over jouw idee, met overthinking  kom je nergens. Natuurlijk zijn er nadelen en risico's. Maar probeer het gewoon. Niet geschoten is altijd mis! Ga ervoor!

Niet opgeven

Je gaat falen. Je maakt grote en kleine fouten. Laat dit je niet tegenhouden, maar leer ervan. Where there is struggle, there is process. Geen enkel project is vlekkeloos tot een succes gekomen.

Blijf jezelf

Probeer datgene in jezelf te vinden dat jou verschillend maakt van anderen. Maak daar je handelsmerk van. Haal daar je voordeel uit. Bijzondere mensen zijn leuk en inspirerend.

Leer meer

Wees eerlijk over wat je wel en niet weet. Je kunt niet alles weten. Vraag om hulp en leer meer! Zoek het uit, lees, luister, praat en denk mee.

Je omgeving

De wereld willen verbeteren is niets om je voor te schamen! Als je goed kijkt zijn mensen er veel meer mee bezig dan je denkt. Laat je daarom niet afschrikken als iemand zegt dat hij niets om duurzaamheid geeft. Richt je op die mensen die dat wel doen. Zoek mensen op die je stimuleren, motiveren en inspireren.

Grijp deze kans

Wees niet bang om voor een publiek te spreken. Gebruik deze kans om daar extra sterk in te worden! Een goed idee blijft enkel bij een idee als je dit niet verder kunt communiceren.

Niet uitstellen

Doe alles meteen, zo snel mogelijk. Je loopt dan niet achter de feiten aan en het geeft jezelf een opgeruimd gevoel. Het last minute werk is voorbij!

afbeelding van Dine
Dine Auteur

23-jarige Haarlemse wil het liefst afval, dierproeven en de bio-industrie de wereld uit helpen. Ik ben dagelijks bezig met plantaardig eten en minimalisme en ik ben super gek op hondjes.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.388 blogs