afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Je onderdompelen in het nieuwste duurzame design, mode en eten

Maak kans op kaarten voor de Strawberry Earth Fair!

Het is weer bijna zover. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober tovert Strawberry Earth ‘Amsterdam Roest’ in Amsterdam om tot een duurzaam walhalla.

Daan Roosegaarde

De jaarlijkse Strawberry Earth Fair biedt het nieuwste op het gebied van duurzame mode, design, eten en een inhoudelijk programma gericht op innovatie in de mode- en designindustrie. Vrijdag 9 oktober (Dag van de Duurzaamheid) gaat Daan Roosegaarde, duurzame pionier en innovator, in gesprek met de mode- en designprofessionals die hebben deelgenomen aan de class of 2015 van de Strawberry Earth Academy.

MakersLab

Het tweedaagse festival biedt bezoekers een verrassende mix van start-ups, ontwerpers en merken die laten zien dat duurzaam leven samengaat met esthetiek en genieten. Er is een ‘MakersLab’, een expositie met resultaten van de Strawberry Earth Academy, een debat over de toekomst van de mode-industrie, een quiz en zaterdag 10 oktober wordt afgesloten met een feest.

Fellows

Benieuwd naar de Fashion Fellows? Dit zijn ze: Oat Shoes, Studio Jux, Afriek, Kings of Indigo, Kiss and Tell, L'herbe rouge, Non by Kim, People Tree, Studio Jux. En dit zijn de Design Fellows: Arco, Buro Belén, De Vorm, Klaas Kuiken, Mae Engelgeer, Marjan van Aubel, Robbin Baas, Waarmakers, Weltevree, Studio Eric Klarenbeek,

Impact

Mette te Velde van Strawberry Earth Fair: “Door weloverwogen keuzes te maken, thuis en op je werk, kun je ontzettend veel impact hebben op de wereld om je heen. Tijdens onze fair kun je je onderdompelen in de wereld van Strawberry Earth, duurzame producten kopen op de fair, lekker eten, dansen en workshops volgen in ons ‘Makerslab’. Daan Roosegaarde presenteert de resultaten van de Strawberry Earth Academy, de eerste academie gericht op duurzame innovaties binnen de mode en design industrie."

Win kaartjes

Jij kan erbij zijn! We mogen kaartjes weggeven. Geef kort aan waarom je kaarten wil winnen in een mail aan team@voordewereldvanmorgen.nl en maak kans op een passe-partout!

 

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.628 blogs