afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Inschrijvingen ASN Bank Wereldprijs 2018

Is jouw duurzame start-up ook op zoek naar een springplank voor succes?

Door mee te doen aan de ASN Bank Wereldprijs maak je kans op coaching, training en een geldbedrag.
Door mee te doen aan de ASN Bank Wereldprijs maak je kans op coaching, training en een geldbedrag.

De ASN Bank Wereldprijs is dé prijs voor beginnende duurzame ondernemers. Door deelname maak je kans op coaching, training en publiciteit. En als je het tot de finale schopt ontvang je een geldprijs om je onderneming een vliegende start te geven! We organiseren de ASN Bank Wereldprijs dit jaar voor de 11e keer.

Iedereen met een slim idee kon zijn of haar project tot en met 19 september aanmelden. Wil je checken wie je concurrenten zijn? Dit zijn de inschrijvingen die we voor de editie van 2018 hebben goedgekeurd! Op vrijdag 28 september maken we de top 10 per thema bekend, die gaan door naar de volgende ronde.

Mens en samenleving

Inzendingen binnen dit thema worden beoordeeld door juryleden Marieke en Merel.

Natuur en Milieu

Inzendingen binnen dit thema worden beoordeeld door juryleden Joszi en Jasper.

Klimaatbescherming

Inzendingen binnen dit thema worden beoordeeld door juryleden Faiza en Olof.

De inschrijvingsperiode voor de ASN Bank Wereldprijs liep tot en met 19 september. Het project moet passen binnen een van de drie thema's en aansluiten bij de missie van ASN Bank. Meer daarover lees je in de algemene voorwaarden.

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.399 blogs