afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Inschrijvingen ASN Bank Wereldprijs 2017

Is het tijd om ook jouw duurzame business een vliegende start te geven?

Heb jij ook een slim idee voor een betere wereld?
Door mee te doen aan de ASN Bank Wereldprijs maak je kans op coaching, training en een geldbedrag.

De ASN Bank Wereldprijs is dé prijs voor beginnende duurzame ondernemers. Door deelname maak je kans op coaching, training en netwerk. En als je het tot de finale schopt ontvang je een geldprijs om je onderneming een vliegende start te geven! We organiseren de ASN Bank Wereldprijs dit jaar voor de 10e keer.

Iedereen met een slim idee kan zijn of haar project tot 21 september aanmelden. Wil je checken wat de competition is? Dit zijn de goedgekeurde inschrijvingen voor de editie van 2017 so far! Op vrijdag 29 september maken we de top 10 per thema bekend, die gaan door naar de volgende ronde.

Mens en samenleving

Inzendingen binnen dit thema worden beoordeeld door juryleden Marieke en Merel.

Natuur en Milieu

Inzendingen binnen dit thema worden beoordeeld door juryleden Joszi en Marius.

Klimaatbescherming

Inzendingen binnen dit thema worden beoordeeld door juryleden Faiza en Olof.

 

Aanmelden voor de ASN Bank Wereldprijs kan tot 21 september via Voor de Wereld van Morgen. Het project moet passen binnen een van de 3 thema's en aansluiten bij de missie van ASN Bank. Meer daarover lees je in de algemene voorwaarden.

 

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.397 blogs