afbeelding van Dine
Dine Auteur

Hoe was de pitchdag?

De pitches zijn achter de rug!

Woensdag hebben de 25 kandidaten gepitcht voor de jury. De spanning was te snijden, de pitches werden door het hele ASN Bank gebouw geoefend en ze zijn ook nog eens gefilmd met een mooi resultaat. Een samenvatting van de dag zie je volgende week in deel twee van deze blog!  Na lang beraad zijn er 15 kandidaten die zich presenteren op MorgenVandaag en persoonlijke gesprekken gaan hebben met de jury. Leer de top 15 kennen!

Oxidesk

Wat is jullie missie met de 'fiets voor tijdens het werken'? "Omdat je zelf energie opwekt door het trappen, kun je draadloos werken, word je bewuster van energie opwekken en beweeg je ook nog eens meer. Mensen zitten lang stil tijdens het werk. Dit is niet goed voor de gezondheid. Daarom bestaat enige tijd de Oxidesk al. Nu willen we de electriciteitopwekking integreren om de werkplek te verduurzamen." 

De Tra-Digitale Hybride

Wat is jouw missie? "Ik heb een kleine oplossing voor een wereldprobleem. Het zijn veilige, kleinschalige woningen in de sloppenwijken van de toekomst. Daarbij maak ik gebruik van de CNC frezen technologie. Ik zoek nu eigenlijk nog een werkplaats in Rotterdam en een business partner die kan helpen op het gebied van social media campagne/management".

Urban Village

Hoe ging het bij de pitch vandaag? "Het einde komt dichterbij en daarom is het pitchen anders dan bij andere pitches. Het zou helpen als professionals  van de ASN het plan zien zitten. Dat geeft de levensbaatbaarheid van het project aan. Onderscheidend vermogen. Ik wil uiteindelijk heel graag menswaardige huisvesting voor vluchtelingen in leegstaand vastgoed mogelijk maken. 

E-trailer

Ben je goed voorbereid voor vandaag? Ik vind het een spannende dag vandaag, pitchen voor een echte jury. Ben benieuwd wat ze er van zullen vinden. Hopelijk hebben ze tips waar we iets mee kunnen om E-Trailer tot een succes te maken! De E-Trailer is namelijk de elektrische fiets onder de caravans. E-Trailer geeft je aanhanger een steuntje in de rug tijdens het rijden. Door E-Trailer rijdt jouw caravan, veiliger, soepeler en goedkoper

afbeelding van Dine
Dine Auteur

23-jarige Haarlemse wil het liefst afval, dierproeven en de bio-industrie de wereld uit helpen. Ik ben dagelijks bezig met plantaardig eten en minimalisme en ik ben super gek op hondjes.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.480 blogs