afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Hoe je thee nóg gezonder wordt

Thee is natuurlijk al heel gezond. Hoe dat nog gezonder kan? Dat lees je hier.

Oana Padure deed een beetje kaneel in heet water, et voilá!  Kaneelthee
Oana Padure deed een beetje kaneel in heet water, et voilá! Kaneelthee

Deze thee is niet alleen gezond, maar ook heel lekker!

Vitamine C-boost

Een kopje verse cranberries met heet water is ideaal voor een koude dag. Haal ze bijvoorbeeld van Terschelling! Lokale cranberries halen is leuker én duurzamer dan die uit Noord-Amerika gebruiken.  Cranberries barsten van de mineralen en vitamine C. Als je een blaasontsteking hebt, bieden cranberries bovendien een helende werking. Lekker in combinatie met citroen of munt...

Afvallen nooit zo makkelijk

Een schijfje citroen of uitgeperst citroensap in heet water is een lekkere frisse start van je dag. Het stimuleert je spijsvertering en vetverbranding en... Heb je zin om te shinen? Het is ook nog eens supergoed voor je huid! Biologische citroenen zijn natuurlijk het beste. Let wel op dat je er niet te veel van drinkt: Citroen kan je tanden aantasten!

Anti-Griep

En nummer drie mag zeker niet ontbreken: Muntthee. Munt is goed voor je darmen en spijsverteringskanaal. De natuurlijke doorstroom in je lichaam wordt ondersteund. De sterke geur van muntthee zal ook je honger stillen zodat je die zoete snack kunt weerstaan. Voel je een griepje aankomen of heeft de griep je al harteloos geveld? Muntthee lost je slijm op en laat je daardoor beter voelen tijdens een verkoudheid. Drink ook van muntthee niet te veel: het kan laxerend werken!

Kijk op de website van metro voor meer inspiratie.

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.389 blogs