afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Hoe bevalt zo'n kartonnen tent eigenlijk?

Kartent
Kartent - gemaakt van karton en volledig recyclebaar

De Ferrari onder de kartonnen dozen

Op festivals blijft heel veel troep achter. Onder deze berg met afval bevinden zich ook veel tenten, 1 op de 4 festivalbezoekers laat namelijk zijn of haar tentje achter. Dat betekent dat er soms wel duizenden zielige tenten achterblijven op een campingterrein. En precies daar wilde de jongens van KarTent iets aan doen. Ze ontwikkelden een recyclebare tent van karton die ook nog eens waterafstotend is. Er passen twee personen in en doordat het zonlicht niet makkelijk naar binnen kan blijft het er donker en koel. Ideaal als je ook nog een beetje uit wilt slapen.

HetkanWel test 'm uit!

KarTent was één van de projecten die meedeed aan Crowdfunding VDWVM. En zeer succesvol, want ze hadden als eerste het streefbedrag van € 50.000,- behaald. Nu enkele weken verder is het festivalseizoen in volle gang, het ideale moment om de kartonnen tent te testen. En dat is precies wat onze collega Gerda van HetKanWel heeft gedaan. Ze sliep drie nachten in de Kartent op het festival Best Kept Secret, óók in de regen! Haar avontuur lees je hier

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

MEER GERELATEERDE BLOGS

Alle 1.163 blogs