afbeelding van Asceline
Asceline Auteur

Het is hoogste tijd voor een workation

Vanaf deze week stappen duizenden Nederlanders in vliegtuigen, treinen of auto's om ergens ter wereld even uit te puffen van maandenlange noeste arbeid. Maar wat doe je als je voor jezelf werkt? En echt niet weg kan in de zomer? Dan ga je op workation. Workation? Ja je leest het goed. Op werkvakantie dus. 

De KantoorKaravaan

De KantoorKaravaan maakt deze workation voor je mogelijk. KantoorKaravaan is een reizende, inspirerende werkplek in de natuur. De KantoorKaravaan trekt door Nederland met mobiele off-the-grid kantoorunits en komt op de mooiste plekken die de natuur te bieden heeft. Je kunt binnen op je laptop werken, of onder een boom in een voedselbos. Voor als je het stadse kantoorleven voor even wil verruilen voor into the wild anno nu.

Voelt als vakantie

Van 1 tot en met 13 juli staat de KantoorKaravaan in Amsterdam-West in Mijn Stadstuin. Hier kun je gaan genieten van een welverdiende workation, uiteraard met een bureau, een snelle WiFi verbinding en een plek om te camperen. Mijn stadstuin is een permant stadslandbouwgebied. Op 4 hectare land heb je de mogelijkheid om je werk met verschillende natuurworkshops te combineren. Zo voelt het toch ook echt als vakantie.

Wat kun je verwachten?

Deze workation wordt er een om nooit meer te vergeten. We zetten op een rij hoe het er uit kan komen te zien.

1. Kantoorruimte in de natuur (bureau in onze unit + koffie & thee)

2. Selfservice en zelfredzaamheid

3. Keuze uit cursussen en workshops binnen ons uitgebreide workation-programma:

Natural Yoga met Noëlle Sterk; TalentProject met Wiebe Bakker; Massage-coach sessie met Noëlle Sterk; Dragon Dreaming met Annette Dölle; Introductiecursus urban beekeeping met I Love Beeing; schapendrijven met schaapherder Sylvia; workshop 'duurzaam geluk' met Michiel Hobbelt.

Voor prijzen en alle overige informatie kun je terecht op www.KantoorKaravaan.nl.

VDWVM wenst je in elk geval heel veel ontspanning en werkplezier.

“Adopt the pace of nature: her secret is patience” ∼ Ralph Waldo Emerson

 

afbeelding van Asceline
Asceline Auteur

Hoi. Mijn naam is Asceline Groot. Ik ben auteur van het boek 'Het Nieuwe Groen', co-auteur van 'Dromen voor Altijd' en werk nu aan mijn proefschrift. Het onderzoek gaat over de effecten van 'social enterprises' op consumentengedrag en grote bedrijven. Ik ben altijd op zoek naar mooie, bijzondere, concrete, een tikkeltje vage of mindblowing ideeën die onze wereld een beetje mooier maken. Om een blog over te schrijven, of mijn netwerk of kennis mee te delen. Dus twijfel niet als je rondloopt met een vraag of verzoek.

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.389 blogs