afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Help jij mee de ASN Bank Wereldprijs tot een succes te maken?

Wij zoeken een stagiair voor de ASN Bank Werelprijs, hét traject voor startende duurzame ondernemers

Kijk al deze mensen blij zijn. Dat wil jij toch mogelijk maken? | Foto Jostijn Ligtvoet
Kijk al deze mensen blij zijn. Dat wil jij toch mogelijk maken? | Foto Jostijn Ligtvoet

Stel: je bent jong en ambitieus. En je droomt ook nog eens van een betere wereld. Wat is dan het beste dat je kan overkomen? Inderdaad! Een mooie stageplaats bij een community die duurzame start-ups een stap verder brengt. En laten wij nou nét op zoek zijn naar een ambitieuze stagiair. TOEVAL!

Wat ga je doen?

Je helpt mee om de ASN Bank Wereldprijs tot een succes te maken en ondersteunt in andere taken het online platform Voor de Wereld van Morgen. Een opdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit en een scherpe pen, als goede communicatieve vaardigheden vragen. Wat ga je concreet doen?

 • Je helpt mee bij de organisatie van de ASN Bank Wereldprijs.
 • Je zet de online marketing en social media rond de ASN Bank Wereldprijs op.
 • Je gaat contacten aan met (potentiële) deelnemers en onderhoudt deze.
 • Je bent onderdeel van het team dat de aanmeldingen voor de ASN Bank Wereldprijs op beoordeelt op duurzaamheidscriteria van ASN Bank, samen met de afdeling Duurzaamheidsbeleid & -Onderzoek.
 • Je schrijft wekelijks artikelen over duurzame innovaties en ondernemers.

Wanneer en waar?

Vanaf 1 september 2017 voor minimaal 4 maanden een stageplaats binnen het ASN Bank kantoor in Den Haag (Bezuidenhoutseweg 153). Uren zijn geheel in overleg (oké, dat is niet helemaal waar: het minimum is 24 uur per week). Reageren kan tot uiterlijk 30 juni.

Wat vragen wij?

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding richting marketing, communicatie, ontwikkelingsstudies, journalistiek, duurzaamheid of milieu.
 • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
 • Je kunt goed plannen en organiseren.
 • Je beschikt over een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je gelooft in een duurzame samenleving.

Wat krijg je van ons?

Naast een onwijs uitdagende stageplaats? En dé uitgelezen kans om werkervaring op te doen op het gebied van communicatie en duurzame en maatschappelijke ontwikkelingen? Nou, bijvoorbeeld veel ruimte voor eigen initiatief en een stimulerende werkomgeving en gelegenheid om voorbij de grenzen van je eventuele stage-opdracht te kijken. En - niet geheel onbelangrijk - uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke vergoeding.

Waar wacht je op? Solliciteerrrrrrr (let op: dit kan tot en met 30 juni)

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.628 blogs