afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Eerlijke handel uitgelegd in 1 minuut

Als je streeft naar een duurzame samenleving, waar begin je dan?

 En wat is echt belangrijk? Duurzaamheid is een breed begrip, dat iedereen anders interpreteert. De een richt zich meer op het klimaat, de ander op mensenrechten of op biodiversiteit. Voor de ASN Bank zijn alle drie deze onderwerpen belangrijk en vooral de manier waarop ze met elkaar in verbinding staan.  

Om deze ‘grote’ onderwerpen naar concrete thema’s te vertalen, zet de bank zich onder meer in om duurzame energie en eerlijke handel te bevorderen en kinderarbeid en wapenhandel terug te dringen. Maar hoe let je kort maar krachtig uit wat deze duurzame thema’s inhouden? Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom hebben we animatiefilmpjes over de thema’s laten maken. Zo zie je in zestig seconden waar de ASN Bank voor staat.

Vandaag lanceren we het filmpje ‘eerlijke handel'. En de komende weken lanceren we elke twee weken een thema. 

Kijk ook het filmpje over 'duurzame energie'.

 

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.388 blogs