afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Een rolstoelvriendelijk avontuur

Er bestaat een klimparcours speciaal ingericht voor rolstoelers.

Een rolstoelgebruiker op het parcours
Het parcours wordt uitgeprobeerd.

Vlakbij de Belgische grens, nabij Tilburg, ligt het Klim & Avonturenbos Rocks ‘n Rivers.

Hier kun je je uitleven op 3 parcours met verschillende moeilijkheidsgraden. Ook biedt de organisatie diverse programma’s aan voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Maar daar blijft het niet bij. Het avonturenbos beschikt zelfs over een rolstoelvriendelijk parcours. Onder begeleiding van ervaren instructeurs kunnen rolstoelers op 5 meter hoogte verschillende hindernissen trotseren en via een tokkelbaan van 35 meter naar beneden zoeven. Een onvergetelijke ervaring voor echte waaghalzen!

Het Klim & Avonturenbos is onderdeel van Rocks 'n Rivers. Een gecertificeerd organisatiebureau met ervaring sinds 1994. Ga voor meer informatie en online boekingen naar de website.

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

MEER GERELATEERDE BLOGS

Alle 1.270 blogs