afbeelding van Simone
Simone Auteur

#durftevragen: op zoek naar land, communicatie- en marketingtalenten

Iedere week een hulpvraag van een wereldprijsdeelnemer

Jan-Govert van Gilst is voor zijn project Olifantsgras op zoek naar braakliggend terrein

Vorige week kondigden we het al aan: vanaf vandaag plaatsen we iedere maandag hulpvragen van projecten die deelnemen aan de ASN Bank Wereldprijs. Olifantsgras, Cheerz met Peerz en Bloemenstorm trappen af!  

Olifantsgras is een project van NNRGY Crops en richt zich op het lokaal produceren van groene grondstof. Zo hoeven er geen grondstoffen uit verre landen te worden geïmporteerd. Hiervoor heeft NNRGY Crops wel nog land nodig: maar liefst 100 hectare! Ken jij braakliggende stukken land, dat perfect geschikt is om groene grondstoffen op te verbouwen? Laat het ons weten!

Cheerz met Peerz heeft als missie om perencider de 'prosecco' van de lage landen te maken! Hiervoor is natuurlijk flink wat marketing nodig. Initiatiefneemster Annelies zou graag wat hulp hebben bij het inzetten van Facebook.

Ten slotte Bloemenstorm: een initiatief tegen de massale verspilling van hoogwaardige bloembollen. Zij zijn op zoek naar een grafisch vormgever en een communicatietalent.

Weet jij waar een stuk ongebruikte grond ligt voor Olifantsgras, ken je alle ins & outs van Facebook en wil je Annelies helpen of lijkt het je leuk om Bloemenstorm te ondersteunen met vormgeving en communicatie? Stuur dan een mailtje naar wereldprijs@voordewereldvanmorgen.nl of neem direct contact op met de projecteigenaar via de projectpagina's.

afbeelding van Simone
Simone Auteur

23 | Corporate Communication | Universiteit van Amsterdam | Voor de Wereld van Morgen | ASN Bank | Utrecht

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.382 blogs