afbeelding van Simone
Simone Auteur

#durftevragen: op zoek naar goede doelen en een kritische blik

Iedere week een hulpvraag van een wereldprijsdeelnemer

LegBank
Foto: proportionfoundation.org

In #durftevragen presenteren we iedere week hulpvragen van wereldprijsdeelnemers: alle beetjes helpen om hun mooie projecten te realiseren. Vorige week was het de beurt aan het Solly systeem, Circuluier en WOOF & WOW. Deze week stellen 4Morgen en Legbank de vragen, beide nog in de race voor de Wereldprijs! 

Afgelopen zaterdag presenteerden 4Morgen en Legbank zich met een steengoede pitch aan het publiek van MorgenVandaag en namen ze deel aan een panelgesprek over hun projecten, drijfveren en passie. Op 3 november hebben zij en alle andere deelnemers een gesprek met de jury, waarbij er 10 projecten doorgaan naar de finale op 19 november. 4Morgen en Legbank zijn dus al een eind op de goede weg, maar kunnen je hulp zeker gebruiken.

Op zoek naar goede doelen

4Morgen maakt doneren aan en voor goede doelen gratis. Initiatiefnemer Martijn: 'Elke keer als je via 4MORGEN bij een van de circa 1.000 online webshops winkelt, ontvang je een bedrag dat je weg mag geven. Zo kan iedereen doneren en werken we met z'n allen aan een betere wereld.' Ken jij goede doelen die extra donaties kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Externe ogen voor een goede businesscase

LegBank brengt betaalbare comfortable prothesekokers naar kwetsbare mensen die een onderbeen missen in een laag-inkomensland. Hoewel de businesscase grotendeels op papier staat, is initiatiefneemster Merel op zoek naar een paar externe ogen om de case te finetunen. Heb jij een kritische blik en wil je Merel helpen? Stuur ons een mailtje!

Denk jij dat je een van de projecteigenaren kunt helpen of heb je tips? Stuur dan een mailtje naar wereldprijs@voordewereldvanmorgen.nl of neem direct contact op met de projecteigenaar via de projectpagina's.

 

 

afbeelding van Simone
Simone Auteur

23 | Corporate Communication | Universiteit van Amsterdam | Voor de Wereld van Morgen | ASN Bank | Utrecht

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.628 blogs