afbeelding van Simone
Simone Auteur

#durftevragen: op zoek naar een truck, bestuurders met lef en wervingstalent

Iedere week een hulpvraag van een wereldprijsdeelnemer

Tiny Village zoekt een gemeentebestuurder met lef

Het is weer maandag! Dat betekent dat drie Wereldprijsdeelnemers de kans krijgen om een verzoek te doen aan de lezers van VDWVM. Vorige week gingen we op zoek naar land en communicatie-experts, deze week staan er weer drie nieuwe vragen voor je klaar. 

Talent needs Truck

De naam zegt het al: Talent Truck is een truck die door het land rijdt om mensen hun talenten te laten ontdekken. Initiatiefnemer Dinant wil daarmee persoonlijke groei en onderdernemerschap realiseren. Om zijn project te realiseren mist hij nog een cruciaal onderdeel.. een truck! Ken jij iemand die er eentje heeft en hem aan Dinant wil verkopen? Laat het ons weten!

Tiny Village zoekt bestuurders met lef

Een heel andere vraag komt van Tiny Village, een verzameling van 5 tot 10 kleine, kwalitatieve en mobiele woonvormen die tijdelijk neerstrijkt. Zij zijn namelijk op zoek naar gemeentebestuurders die over een flinke portie lef beschikken. Heb jij iemand op het oog die dit project wil helpen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Help de meiden van LENA

LENA the fashion library, dé Amsterdamse kledingbibliotheek, wil graag een keertje koffie drinken met iemand die hen kan helpen om abonnees te werven. Ben jij een communicatie/marketing talent en lijkt het je leuk om de meiden van LENA hierbij een handje te helpen? Stuur ons dan een mailtje. In de eerste aflevering van 'Gezichten van de Wereldprijs ASN Bank 2015' vertellen de intiatiefneemsters dat ideeën van andere mensen heel erg welkom zijn.

Kan jij aan één van de verzoeken voldoen of heb je een goede tip voor een van deze leuke projecten? Stuur dan een mailtje naar wereldprijs@voordewereldvanmorgen.nl of neem direct contact op met de projecteigenaar via de projectpagina's.

afbeelding van Simone
Simone Auteur

23 | Corporate Communication | Universiteit van Amsterdam | Voor de Wereld van Morgen | ASN Bank | Utrecht

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.628 blogs