afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Dopper viert feest!

Dopper is alweer 5 jaar oud en brengt samen met kunstenaar Pablo een prachtige limited edition Dopper uit!

Foto: Dopper

Morgen mag Dopper vijf kaarsjes uitblazen. Op 10 oktober is het namelijk alweer vijf jaar geleden dat de allereerste Dopper de toonbank over rolde. Om deze mijlpaal te vieren kun je vanaf vandaag een heel bijzondere Dopper kopen: de Pablo x Dopper limited edition.

Het begin

De Dopper is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Dat schreef Asceline vorige week al in haar blog ‘De Dopper rules het schoolplein.’ Toch bestaat hij nog maar vijf jaar. In 2010 zag oprichter Merijn een schokkende documentaire zag over de plastic soep. Hij schreef een ontwerpwedstrijd uit om op zoek te gaan naar de perfecte houdbare fles voor drinkwater. Rinke deed mee en bedacht het winnende ontwerp. De Dopper was geboren! Lees hier meer over de geschiedenis van Dopper.

Pablo x Dopper Limited Edition

De Dopper is duurzaam, creëert bewustzijn over plastic afval en zorgt ervoor dat meer mensen wereldwijd toegang hebben tot drinkwater. Maar de Dopper is meer dan alleen verantwoord: het flesje dankt haar succes ook aan een prachtig, onconventioneel design met felle kleuren. Met deze kleuren wilde Dopper iets doen voor haar vijfde verjaardag. Daarom vroegen ze opkomend kunstenaar Pablo Lücker om een limited edition Dopper te maken.

Pablo staat bekend om zijn kleurrijke designs die hij op alledaagse gebruiksvoorwerpen tekent. Zijn urban stijl past perfect bij het innovatieve flesje en bovendien steunt hij de missie van Dopper. Hij twijfelde geen moment en ontwierp deze mooie fles. Wil je weten hoe hij dat deed? Bekijk dan het making off filmpje. De Pablo x Dopper limited edition is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in de webshop van Dopper.

Dopper, van harte gefeliciteerd namens het hele team van VDWVM!

 

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.383 blogs