afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Dit zijn de winnaars van de Wereldprijs!

De winnaars van de ASN Bank Wereldprjis 2016 zijn bekend!

Dit zijn de winnaars van de ASN Bank Wereldprijs 2016! | Foto: Jostijn Ligtvoet
Dit zijn de winnaars van de ASN Bank Wereldprijs 2016! | Foto: Jostijn Ligtvoet

Wat was het leuk tijdens de finale van de ASN Bank Wereldprijs 2016! Vrolijke gasten, lekker eten en lachende finalisten met gezonde zenuwen. En om hen draaide het natuurlijk allemaal deze avond: de 10 finalisten! Het publiek heeft uitgebreid kennis met ze gemaakt, in de vorm van een quiz, een mini zomergasten, een gesprek 'op de sofa, aan de hand van stellingen en door middel van pitches. Na een inspirerende en feestelijke avond was het verlossende woord uiteindelijk daar. Wij presenteren je, de winnaars van de ASN Bank Wereldprijs 2016!

Duurzame energie, natuur en milieu

Hemelswater wint 8000 euro. Hiermee kunnen ze uitbreiden naar meerdere regio's! Feliciteer het Hemelswater team op hun projectpagina of Facebook.

Eerlijke handel, mode en voeding

Ratna en Pascal hadden het niet verwacht. Maar ze wonnen met hun project Synth/Ethic gisteren wel; maarliefst 7000 euro! Feliciteer ze snel!

Kinderrechten en onderwijs

In deze categorie heeft gewonnen: Terra Nova (10000 euro): "Op naar productie en volgend schooljaar langs de scholen!'. Feliciteer projecteigenaar Lisa op haar projectpagina.

Zorg en Welzijn

Cloud Cuddle wint 8000 euro en gaat ervoor zorgen dat kinderen met lichamelijke beperking volgende zomer ook op vakantie kunnen! Feliciteer Lotte en Francesca op hun projectpagina of Facebook.

Veiligheid en Sociale Cohesie

Refugee Start Force, een netwerkorganisatie voor vluchtelingen. Oprichter Joost won 7000 euro!

De Publieksprijs

De publieksprijs werd gewonnen door: Synth/Ethic! Negen dagen lang hebben de finalisten campagne gevoerd om de meeste stemmen te verzamelen en Ratna en Pascal eindigden op nummer 1!

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.386 blogs