afbeelding van Maud, Karin en Evita
Maud, Karin en Evita Auteur

Dit weekend: Open Atelier Kledingbieb designers

We zijn wat leuks aan het organiseren! Aankomend weekend (dus 8 en 9 november, zet het nog even snel in je agenda!) hebben wij een mooi plekje weten te bemachtigen in NEST Hoog Catharijne (Utrecht) en daar gaan we samen met de designers een open atelier van maken.  Zij zijn met veel enthousiasme een grote berg tweedehands kleding aan het omtoveren tot unieke stukken. En het leek ons een leuk idee om jullie even een kijkje in de keuken te geven!

Kijk mee met de Kledingbieb designers

Een aantal verschillende Kledingbieb designers zullen op zaterdag en zondag aanwezig zijn en zijn dan ter plekke bezig met het vermaken van tweedehands kleding! Oftewel: de perfecte gelegenheid om nader kennis te maken met de designers en mee te kijken hoe de kleding gemaakt wordt. Je bent ook helemaal vrij om onze designers dit weekend het hemd van het lijf te vragen! Over de Kledingbibliotheek, inspiratie momentjes, hun passie voor kleding. Ze zouden jullie graag meenemen in het ontwerpproces.

Een ode aan NEST

Waar gaat dit zijn? In NEST! En omdat we dit zo'n tof initiatief vinden, hier nog even een speciale ode aan NEST. Het is "een broedplaats voor inspirerend ondernemerschap" en geeft ons de mogelijkheid om van zo'n mooie locatie een Kledingbieb plekje te maken. Er is een locatie op de Uithof en een locatie in Hoog Catharijne. Verschillende startups in Utrecht zijn hieraan verbonden en kunnen gebruik van de ruimte om inspirerende dagen of weekenden te organiseren. En wij mogen daar onderdeel van zijn!

afbeelding van Maud, Karin en Evita
Maud, Karin en Evita Auteur
INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.388 blogs