afbeelding van Maartje
Maartje Auteur

Dit is de leukste stage.

Opletten ondernemende wereldverbeteraars, dit is jouw droomstage.

Ben jij een idealist, wereldverbeteraar of groene doener en vind je het leuk om duurzame start-ups en ondernemers te helpen groeien? Dan is deze stageplek bij Voor de Wereld van Morgen écht iets voor jou!

Ruim 10 jaar geleden richtte ASN Bank, de grootste duurzame bank van Nederland, de community Voor de Wereld van Morgen op. Deze heeft als doel om duurzame ondernemers en initiatieven verder te laten groeien, zo organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks de ASN Bank Wereldprijs en helpen we ondernemers met hun crowfdfundcampagne.

Zo hebben we mooie ondernemingen als Seepje, Fairphone, Yoni en LENA the Fashion Library al verder op weg geholpen. Wil jij ons daarbij helpen?

Wie we zoeken

Wij zoeken iemand die het team in haar dagelijkse werk ondersteunt, onder andere met de voorbereiding op de ASN Bank Wereldprijs 2018 en de crowdfundingcampagnes. Dat betekent een opdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit en een scherpe pen als goede communicatieve vaardigheden vragen.

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding richting marketing, communicatie, bedrijfskunde  of duurzaamheid of hebt deze al afgerond.
  • Je bent nieuwsgierig,  accuraat en kritisch.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • En uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.

Je kunt bij ons aan de slag met een offline community strategie, het organiseren van evenementen of het versterken van onze online marketing. We kijken samen waar jouw talent en interesse naar uit gaat om ervoor te zorgen dat je een uitdagende en leerzame stage loopt. De stage start in april 2018, duurt minimaal 4 maanden (uren in overleg, minimaal 24 uur per week) en vindt plaats op het kantoor van ASN Bank in Den Haag.

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende stageplaats bij ASN Bank en een ultieme kans om werkervaring op te doen. Je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding.

Solliciteren?

Laat ons uiterlijk 30 maart weten dat dit jouw droomstage is door hier te solliciteren. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Maartje Maas via tel 070-356 93 72 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

afbeelding van Maartje
Maartje Auteur

Mijn hart gaat sneller kloppen van duurzame ondernemers, groene uitvinders en sociale doeners. Heb jij een goed idee of mooi initiatief? Meld je dan aan op Voor de Wereld van Morgen en deel het met ons!

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.479 blogs