afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Dit is de leukste duurzame stage van Nederland

Ondernemende wereldverbeteraars en duurzame denkers opgelet: dit is jouw droomstage!

Gezocht: enthousiaste stagiar(e) om ons team te versterken
Gezocht: enthousiaste stagiar(e) om ons team te versterken

Vind jij dat de wereld nu écht aan de gang moet met het plasticprobleem? Of dat we met z'n allen best wat minder (en beter) vlees kunnen eten? En vind je het leuk om duurzame start-ups en ondernemers te helpen groeien? Dan is deze stageplek bij Voor de Wereld van Morgen echt iets voor jou!

Ruim 12 jaar geleden richtte ASN Bank de community Voor de Wereld van Morgen op. Deze community heeft als doel om te laten zien dat duurzaamheid het leven leuker en mooier maakt en om duurzame ondernemers en initiatieven verder te laten groeien. Zo organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks de ASN Bank Wereldprijs en helpen we ondernemers met publiciteit, coaching, training en de groei van hun netwerk.

Op die manier hebben we toffe ondernemingen als Seepje, Yoni, Fairphone en Fairf al verder op weg geholpen. Wil jij ons daarbij helpen?

Wie we zoeken

Wij zoeken iemand die het team in het dagelijkse werk ondersteunt, en samen met ons elke dag werkt aan het versterken van de community. Dat betekent een opdracht met veel variatie, waarvoor we creativiteit, een scherpe pen en goede communicatieve vaardigheden vragen.

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding richting marketing, communicatie, bedrijfskunde of duurzaamheid of hebt deze al afgerond.
  • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • En uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.

Je kunt bij ons aan de slag met het maken van content voor onze blog, social media of nieuwsbrief, het ondersteunen van ondernemers, het organiseren van projecten en evenementen of het versterken van onze online marketing. We kijken samen waar jouw talent en interesse naar uit gaat om ervoor te zorgen dat je een uitdagende en leerzame stage loopt.

De stage start in januari of februari 2020, duurt minimaal 4 maanden, voor 32 uur per week en vindt plaats op het kantoor van ASN Bank in Den Haag.

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende stageplaats bij ASN Bank en een ultieme kans om werkervaring op te doen. Je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding.

Solliciteren?

Laat ons uiterlijk 30 december weten dat dit jouw droomstage is door hier te solliciteren. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Pien van der Steen via tel 06-39221383 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

MEER GERELATEERDE BLOGS

Alle 1.202 blogs