afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Deze tien zie je op 19 november in de finale

Het laatste jury-onderdeel van de Wereldprijs voor de finale vond in Utrecht plaats: de persoonlijke gesprekken met de algemene jury: Ineke van Zanten en Ynzo van Zanten en met Asceline Groot van de ASN Bank. Het was een 'zintuigen prikkelende dag', aldus Asceline.

"Na deze dag ben ik blij dat de jury beslist. De kwaliteit van alle projecten was zo hoog, dat het bijna onmogelijk was om een keuze te maken. Je weet dat het een wedstrijd is. En dat er afvallers zijn, maar na zulke intensieve weken afscheid nemen van deelnemers blijft moeilijk."

Na een bijzondere dag die alle vijftien kandidaten in staat stelde nog eens goed uit de doeken te doen wat ze willen bereiken met hun project, heeft de jury de selectie van finalisten in deze bijzondere editie van de ASN Bank Wereldprijs gemaakt. Deze tien zie je op 19 november in de finale. En vanaf 9 november kun jij jouw stem uitbrengen op je favoriete project. Daarmee vergroot je hun kans op de publieksprijs van 5000,-.

Zorg en Welzijn

Legbank

Fello

Veiligheid en Sociale Cohesie

Tradigitale Hybride

Urban Village

Eerlijke handel, mode en voeding

LENA, de kledingbibliotheek

Spireaux

Kinderrechten en Onderwijs

In the loop

Solly Systeem

Duurzame energie, natuur en milieu

E-trailer

Sustainer Homes

 

 

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.386 blogs