afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Deze 30 duurzame ondernemers zijn door naar de volgende ronde

Ontdek welke start-ups en jonge ondernemingen kans maken op de ASN Bank Wereldprijs 2018!

Het is zover: de top 10 per thema van de ASN Bank Wereldprijs 2018 is bekend! Dit jaar kregen we maar liefst 199 aanmeldingen binnen, waarvan we er 86 hebben goedgekeurd. Vervolgens hebben de jury en het projectteam een selectie gemaakt van de meest creatieve, duurzame, haalbare en innovatieve inzendingen. En het is gelukt: dit zijn de 30 ondernemers die doorgaan naar de volgende ronde.

Mens en samenleving

Natuur en milieu

Klimaatbescherming

What's next?

Op zaterdag 6 oktober worden deze ondernemers tijdens de trainingsdag ondergedompeld in de wereld van businessplannen, Instagram-marketing en financiering. Vervolgens krijgen ze tot 12 oktober de tijd om een businessplan en begroting in te leveren, waarna de jury kiest wie doorgaan naar de volgende ronde.

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.349 blogs