afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Deze 15 duurzame ondernemingen zijn door naar de pitchronde!

De businessplannen en begrotingen zijn beoordeeld; deze start-ups en jonge ondernemingen maken nog kans op de ASN Bank Wereldprijs 2018!

Na een succesvolle trainingsdag in Utrecht heeft de Top 30 van de ASN Bank Wereldprijs 2018 de opdracht gekregen om businessplannen en begrotingen in te zenden. De jury en het projectteam hebben deze de afgelopen dagen beoordeeld en voorzien van feedback. Van alle creatieve, duurzame en innovatieve inzendingen dit jaar zijn er 15 ondernemingen geselecteerd die door zijn naar de volgende ronde!

Mens en Samenleving

Natuur en Milieu

Klimaatbescherming

En nu?

Nu wordt het echt spannend... Op woensdag 24 oktober komen deze vijftien toppers langs bij ASN Bank in Den Haag voor de pitchronde. De pitches bepalen welke zes start-ups en jonge ondernemingen in de finale komen van de ASN Bank Wereldprijs 2018!

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

MEER GERELATEERDE BLOGS

Alle 1.287 blogs