afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

De Wereldprijs 2015: een terugblik

Maandenlang werkten de projecteigenaren naar dit moment toe: de finale van de Wereldprijs. Na een zinderende avond gingen 6 projecten naar huis met een mooie prijs. SustainerHomes, LegBank, de Tra-digitale Hybride, In The Loop en Spireaux sleepten een Wereldprijs in de wacht, en E-trailer ontving de publieksprijs. 

Maar voor die prijzen hebben de projecteigenaren hard moeten werken. Ze maakten een project aan op voordewereldvanmorgen.nl, werkten aan hun businessplan op de trainingsdag, stelden prangende vragen aan hun coaches, hielden een pitch voor de jury en presenteerden zichzelf op MorgenVandaag aan het publiek. Uiteindelijk bleven de 10 beste projecten over die met elkaar de strijd aangingen in de finale.

Wij vinden het hele traject minstens net zo leuk als de finale. Daarom hebben we er een filmpje van gemaakt. Kijk je met ons mee?

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.382 blogs