afbeelding van Dine
Dine Auteur

De coachronde voor het duwtje in de rug

Één van de Wereldprijs deelnemers is Afriek
Één van de Wereldprijs deelnemers is Afriek

Op 8 oktober kregen de Wereldprijs deelnemers de kans hun prangende vragen te stellen aan een scala van experts. Dit ter ondersteuning voor het projectplan dat ze 12 oktober moesten inleveren. Hoe is dat gegeaan? En wat gebeurt er na het inleveren van de projectplannen?

Wat vonden de coaches ervan?

André: "Heel leuk om mensen te kunnen helpen met hun bedrijfsproces. Dat je met meedenken toch een simpele oplossing voor een groot probleem kunt geven. Ik heb het echt het idee dat ze hiermee verder kunnen."

Monique: "Ja, mijn gesprek was heel waardevol. Enthousiaste deelnemer en stond zeer open voor feedback. Ik heb hem vooral de tip gegeven zijn verhaal persoonlijk te maken. Jij bent de drager van je verhaal, dan komt je passie meer naar voren."

En nu?

Nu wordt het nog spannender, want we selecteren per thema vijf projecten die doorgaan naar de volgende ronde. Deze top 25 wordt bekendgemaakt op 19 oktober. De 25 deelnemers krijgen op 21 oktober de kans om de jury te overtuigen met een pitch van 2 minuten. Vervolgens worden zij gefilmd voor een pitch van 40 seconden in een echte Elevator Pitch. Drie projecten per thema gaan dan door naar MorgenVandaag.

MorgenVandaag

Kom 24 oktober naar het evenement MorgenVandaag, georganiseerd door de ASN Bank! De drie projecten per thema die doorgaan na de pitchdag krijgen daar de mogelijkheid om hun verhaal te vertellen. De verwachtingen zijn groot, meer dan 1500 mensen meldden zich al aan voor deze dag. Dit evenement mag je niet missen als je geeft om duurzaamheid! Ook als je niet doorgaat naar de volgende ronde is het zeker de moeite waard :-) Vergeet vooral jezelf, je familie en je vrienden niet aan te melden. Het evenement is in de Westergasfabriek in Amsterdam.

afbeelding van Dine
Dine Auteur

23-jarige Haarlemse wil het liefst afval, dierproeven en de bio-industrie de wereld uit helpen. Ik ben dagelijks bezig met plantaardig eten en minimalisme en ik ben super gek op hondjes.

INSPIRATIE

Meer blogs in Mens en samenleving

Alle 1.383 blogs