afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

De allereerste gloednieuwe Sustainer Home staat in Venray!

Vorig jaar won Sustainer Homes de ASN Bank Wereldprijs in de categorie Duurzame energie, natuur en milieu. Ze begonnen met een ontwerp en hebben sinds deze week hun allereerste bewoner!

Geheel zelfvoorzienend

De Sustainer Home is een geheel zelfvoorzienende off-grid woning die je voorziet van water, electriciteit en niet eens aangesloten hoeft te worden op het riool. Nu de eerste bewoner kiest voor een permacultuurtuin is de cirkel compleet. Zelfvoorzienend wonen is niet alleen voor geitenwollensokken, met het duurzaam geproduceerde hout en de grote ramen ziet het huis er enorm modern uit!

Wil jij ook zo'n succes boeken?

Misschien heb jij net als Sustainer Homes, Yoni of Fairphone ook wel een heel goed idee. Meld hem dan gelijk aan voor de ASN Bank Wereldprijs, en wie weet publiceren we volgend jaar wel jouw enorme vooruitgang! Je kunt je nog aanmelden voor 23 september.

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

MEER GERELATEERDE BLOGS

Alle 1.285 blogs