afbeelding van Milou
Milou Auteur

Campertje delen?

Hoe gaan we op vakantie dit jaar? Misschien wel met de camper! Camptoo is een deelplatform voor campers en caravans.

Bij Camptoo kun je je eigen camper of caravan verhuren. Of er eentje huren! | Foto: Caleb George

Lekker hoor, het zonnetje schijnt en de vakantieperiode is in zicht. En dan komt de grote vraag: waar gaan we naartoe dit jaar? En hoe? Wordt het de trein, het vliegtuig, de auto? Misschien wel een keer de camper! Bij Camptoo kun je heel makkelijk je eigen camper of caravan verhuren. Of er juist eentje huren.

Deelplatform voor campers en caravans

Gedurende het jaar staan campers en caravan best wel veel stil. Hartstikke zonde natuurlijk. Dat vond ook mede-oprichter Martijn van Camptoo, want hij heeft een hekel aan spullen die ongebruikt stilstaan. En dat is precies waar Camptoo iets aan kan doen. Ze hebben het doel om iedereen het plezier van kamperen met een camper of caravan laten ervaren.

Dit doen ze met een platform waar eigenaren gemakkelijk hun caravan of camper kunnen verhuren. En waar mensen die juist op zoek zijn naar een rijdende slaapkamer een camper of caravan kunnen huren. Het werkt eigenlijk heel simpel. Je bekijkt het aanbod, zoekt een leuke beschikbare caravan of camper uit en plaatst je reservering. Ben je juist geinteresseerd in het aanbieden van je eigen bolide? Hier lees je precies hoe verhuren via Camptoo werkt.

Duurzaam op vakantie

Op vakantie gaan en duurzame(re) keuzes maken lijkt haaks op elkaar te staan. Reizen veroorzaakt in de meeste gevallen meer CO2 uitstoot dan wanneer je thuis blijft. Toch zijn er genoeg leuke manieren om groen op pad te gaan. Bekijk dan ook zeker de artikelen hieronder.

afbeelding van Milou
Milou Auteur

Communitymanager Voor de Wereld van Morgen. Wij helpen duurzame ondernemers aan een vliegende start én vertellen je over de tofste innovaties en startups. Een mooiere wereld begint bij een slim idee. Heb jij er een? Deel het met ons en laat weten hoe we je kunnen helpen!

INSPIRATIE

MEER GERELATEERDE BLOGS

Alle 1.247 blogs