afbeelding van Susanne
Susanne Auteur

Bloggers gezocht!

VDWVM zoekt freelancers die interviews en achtergrondverhalen willen maken over duurzame & creatieve projecten, trends en start-ups.

Bloggers en vloggers gezocht!
VDWVM zoekt enthousiaste bloggers en vloggers

Voordewerldvanmorgen.nl zoekt freelance bloggers die korte interviews en achtergrondverhalen willen schrijven over duurzame & sociale projecten, trends en start-ups. Een journalistieke achtergrond is geen vereiste, ervaring met publiceren en gevoel voor taal wel!

Wie zoeken we?

We zoeken enthousiaste bloggers met een duurzaam hart, die oog hebben voor nieuwe trends en ontwikkelingen en niet bang zijn om erop uit te gaan. Om ondernemers te interviewen, specialisten het hemd van het lijf te vragen en research te doen naar inspirerende projecten voor een betere wereld. We zoeken freelancers met allerlei verschillende achtergronden en interesses; van onderwijs naar zorg & welzijn en van eerlijke handel naar veiligheid & sociale cohesie.

Praktische informatie

We zoeken flexibele freelancers die met een zekere regelmaat blogs willen schrijven en gewend zijn om met deadlines te werken. Thema’s en onderwerpen worden aangereikt door de redactie, maar eigen inbreng is altijd welkom! Doe alvast inspiratie op en neem een kijkje op ons blog.Je kunt vanaf huis werken en levert je artikelen aan bij de redactiecoördinator. Er is een financiële vergoeding beschikbaar van 75 euro per blog. Inschrijving bij kvk en een BTWnummer is een vereiste, uitbetaling via payrolling behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat is Voordewereldvanmorgen.nl

Op de Voordewereldvanmorgen.nl – een online community opgericht door de ASN Bank – vind je slimme ideeën voor een betere wereld. Ideeën die op een ondernemende manier een oplossing bieden voor een maatschappelijk probleem. Bijvoorbeeld iemand die slaafvrije chocola wil maken. Of een plantaardig alternatief voor een hamburger wil bieden, een boot van plastic afval wil creëren of eenzaamheid onder ouderen tegen gaan. Ideeën waar mensen in eerste instantie van zeggen: “leuk idee, maar ik denk niet dat het kan”. Op Voor de Wereld van Morgen laten we zien dat het wel kan, die betere wereld. Want zoals Nelson Mandela ooit zei: “It always seems impossible until it's done”.

Vijf thema's

Wat is dan die betere wereld? Als je het aan tien mensen vraagt, krijg je tien verschillende antwoorden. Er is geen universeel beeld hoe een betere wereld er uitziet. En ook geen route hoe je er komt. Wij denken dat als iedereen een klein beetje zijn best doet om iets goeds te doen voor mensen, dieren, planten of het klimaat, de wereld er elke dag mooier op wordt. Onze thema’s zijn:

• Duurzame energie, natuur & milieu

• Eerlijke handel, mode en voeding

• Kinderrechten en onderwijs

• Veiligheid en sociale cohesie

• Zorg en Welzijn

Contact

Heb je interesse? Neem voor vrijdag 7 oktober 2016 contact op met Susanne Eskens (susanne@susanneeskens.nl) - redactiecoördinator van VDWVM - en stuur alvast je cv & een mooi voorbeeld van je eigen werk mee.

afbeelding van Susanne
Susanne Auteur

Freelance programmamaker & Ideeënfontein | Schrijft, fotografeert & presenteert | Kunst & Design, Duurzaamheid, Social & Innovatie | Nieuwsgierig sinds 1979

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.382 blogs