afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Asceline in de Viva400

Vandaag is de Viva top 400 lijst gepubliceerd. En 'onze' Asceline staat erbij, in de categorie 'Wereldverbeteraars'! We zijn supertrots!

Over de Viva400

"400 koplopers die dit jaar het verschil hebben gemaakt binnen hun vakgebied: dát is de VIVA400. Deze powervrouwen stonden het afgelopen jaar in de spotlights doordat ze een prijs wonnen, een gat in de markt ontdekten, hun hoofd boven het maaiveld uit durfden te steken en in elk geval allemaal hun dromen najaagden. VIVA doet niet aan een ranking, want hoe kun je nu een wetenschapper vergelijken met een topsporter? Maar we maakten wel vier categorieën – creatieven, knappe koppen, krachtpatsers en wereldverbeteraars – en roepen per categorie één winnaar uit. Dat doen we tijdens het VIVA400-event op 17 november op een feestelijke locatie in Amsterdam."

Powervrouw

Wij vinden het geweldig dat Asceline genomineerd is. Asceline helpt idealen verwezenlijken. Zij heeft VDWVM mede tot stand gebracht en grootgebracht. Dankzij haar is het uitgegroeid tot een volwassen platform waar dromen werkelijkheid worden en duurzame doeners elkaar vinden. Kathelijn: "Asceline is een aanjager, ze streeft haar ideaal na, soms tegen de klippen op, en doet dat met power, inzet, liefde en passie. Asceline is een voorbeeld. Ze is het toonbeeld van een powervrouw. Haar mantra: niet teveel praten over idealen: ga het doen! Pak je idee vast, zet het op papier, en gaan! Dat vind ik fantastisch. Ze is een strateeg, vastberaden, een kei in mensen bij elkaar brengen, creatief. Gelukkig zijn er steeds meer om haar heen die haar daarin volgen. Ik stem op Asceline!'

Stemmen

Stemmen kan hier: http://www.viva400.nl/wereldverbeteraars/

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.628 blogs