Dossier

Duurzaam wonen

Comfortabeler wonen, een lagere energierekening én minder impact op het klimaat. In dit dossier bundelen we onze belangrijkste artikelen over duurzaam wonen.
Strito Studio
Content

Van tiny houses tot earthships

Met Voor de Wereld van Morgen inspireren we jou om steeds een beetje duurzamer te worden. Dat kan op allerlei manieren. Ook door hoe je woont. Want duurzaam wonen is niet alleen comfortabeler, het brengt ook de rekening én de impact op het klimaat naar beneden. En het goede nieuws is, ook met kleine aanpassingen kun je al een duurzaam verschil maken. 

We schrijven ook graag over trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen. Zo schreven we als één van de eersten over de tiny house movement. Is ons artikel over subsidies voor groene daken een absolute favoriet bij onze bezoekers. En had je al weleens gehoord van earthships? Dit zijn de mooiste ter wereld.

Koester jij ook je bezit?

Duurzaam verzekeren via ASN Bank

Als je van je huis een fijne en duurzame plek hebt gemaakt, dan wil je dat ook fijn houden. Daarbij komen de huis- en inboedelverzekering van ASN Bank goed van pas. Wij vinden namelijk dat duurzaam verzekeren de nieuwe standaard moet worden. Met de verzekeringen van ASN Bank koester je niet alleen je bezit maar ook de wereld.
Lees meer over duurzaam verzekeren
vrouw-op-ladder-met-bal-en-huisje-oranje

Woningverbeteraars

Ben je geïnteresseerd in het verduurzamen van je woning? We brengen graag de website van Woningverbeteraars onder je aandacht. Dit initiatief van De Volksbank is voor iedereen die zijn eigen huis wil verbouwen, verbeteren of verduurzamen. Op Woningverbeteraars vind je veel informatie over het verduurzamen van je huis. Ook werkt het platform samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Zo kun je er direct terecht voor betrouwbare partijen die je helpen met bijvoorbeeld zonnepanelen of isolatie

Naar de website van Woningverbeteraars
Verbouwen, verbeteren, verduurzamen