ASN Bank helpt duurzame ondernemingen groeien 

Publiciteit

Publiciteit

Als je lid bent van de community kunnen we je onderneming onder de aandacht brengen bij de achterban van Voor de Wereld van Morgen. Maar óók bij klanten van ASN Bank. Een groot bereik dus!

Coaching

Coaching

Kun jij hulp gebruiken bij het opzetten of verder laten groeien van je duurzame onderneming? Ondernemers en experts uit ons netwerk kunnen je mogelijk verder helpen met hun kennis en ervaring.

Startkapitaal

Startkapitaal

Jaarlijks organiseren we de ASN Bank Wereldprijs. In deze start-up competitie maken duurzame ondernemingen kans op een geldprijs van maximaal 30.000 euro. Dat kan zomaar een vliegende start betekenen!

MISSIE

Waarom helpt ASN Bank duurzame ondernemingen?

De missie van ASN Bank is het verduurzamen van de samenleving. Dat doen we door het geld van onze klanten op de juiste manier te investeren, met respect voor mens, dier en natuur. Maar ook door startende duurzame ondernemingen te helpen groeien. Op die manier stimuleren we duurzame vooruitgang. En vanuit die gedachte hebben we in 2007 het platform Voor de Wereld van Morgen opgericht.

Lees meer over ASN Bank

"Naast het winnen van de ASN Bank Wereldprijs zijn we dankbaar voor de leuke contacten en opdrachten die we eraan overgehouden hebben!
"

Pascal en Ratna
Pascal en Ratna