Vacature: Stage ASN Bank Wereldprijs 2021 

Organiseer jij straks de leukste duurzame startup competitie van Nederland?

26-04-2021
Ayuk Falafval

Ayuk en Scifo sleepten in 2020 de publieksprijs van de ASN Bank Wereldprijs binnen.

Vanuit Voor de Wereld van Morgen inspireren we mensen om steeds een beetje duurzamer te worden. Daarnaast zetten we (startende) duurzame ondernemers in de spotlights en helpen we hen groeien. Dan doen we onder andere door het organiseren van de ASN Bank Wereldprijs waar eerder al Seepje, Yoni, Somnox, FALAFVAL en vele anderen aan deelnamen. Voor de editie van 2021 zoeken we een stagiair(e). Iemand die ons gaat helpen om ook deze (hybride) editie tot een groot succes te maken! 

Hét traject voor startende duurzame ondernemers

De ASN Bank Wereldprijs is een intensief traject voor startende duurzame ondernemers. Het omvat training, coaching, publiciteit en kans op een startkapitaal van maximaal 30.000 euro. Als stagiair help je mee om de Wereldprijs tot een succes te maken en ondersteun je bij de andere werkzaamheden die het platform met zich meebrengt. Het is een stageopdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit als goede communicatieve vaardigheden vragen.

Wat ga je concreet doen?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de deelnemende ondernemers. 
 • Je bent onderdeel van het team dat de aanmeldingen voor de ASN Bank Wereldprijs toetst aan de hand van de actievoorwaarden.
 • Je helpt bij de allround organisatie van de ASN Bank Wereldprijs, denk aan het uitvoeren van de trainingsdag, pitches en de spetterende (online) finale.
 • Je denkt mee over de marketingcampagne voor de ASN Bank Wereldprijs en voert deze mede uit.
 • Je gaat contacten aan met (potentiële) deelnemers en onderhoudt deze.
 • Je maakt content over de slimme ideeën van de deelnemers en over het traject an sich. 

Wereldprijs-stagiaire Lydia die de cheque overhandigt aan CaffeInk tijdens de zinderende finale in 2019

Wat vragen wij?

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van communicatie, marketing, journalistiek, duurzaamheid of milieu.
 • Je kunt erg goed plannen en organiseren.
 • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een flexibele werkhouding.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende stageplaats, een interessant netwerk in de duurzame sector en de kans om werkervaring op te doen bij ASN Bank. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om voorbij de grenzen van je eventuele stage-opdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke vergoeding.

Wanneer en waar?

De stage start bij voorkeur in juli en duurt tot eind november. Op dit moment werkt iedereen vanuit huis, dan zal dus ook - tot nader order - je werkplek zijn. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 21 mei. Je kunt hier solliciteren, laat je motivatie en cv achter en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Milou Posthumus door een e-mail te sturen naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl

Profile picture for user redactie
Redactie
Auteur
Het team van Voor de Wereld van Morgen inspireert je om steeds duurzamer te worden. Dat doen we met onze artikelen en door startende duurzame ondernemingen te helpen groeien.