Eten en drinken

Red de kroppen sla van Daniella en Bart!  

Tuin de ES heeft nog heel veel kroppen sla over. Jij kunt ze redden!
20-07-2018 - door Jessie
Foto: Phuc Long via Unsplash

Foto: Phuc Long via Unsplash

"Help je mee om deze kroppen sla te redden?". Zo begint de facebookpost van NoFoodWasted. Tuin de ES in Haren, een VOF met vennoten Daniella en Bart, heeft er nog een hele hoop staan, en wil niet dat de sla wordt verspild!

Red een krop sla 

Je kunt de salades redden via de voedselapp van NoFoodWasted. Download de app via http://www.nofoodwasted.com/consument/ en bestel via de app een biologisch saladepakket bij Tuin de Es. Je kunt ze morgen tussen 10:00 en 15:00 ophalen bij de tuin, op Eind 19c in Haaren. Op de tuin worden overigens meer dan 80 verschillende soorten biologische groenten, fruit, kruiden en (eetbare) bloemen geteeld, dus neem vooral een extra grote tas mee. Hallo lekkere salademix... doei voedselverspilling! 

De oproep op facebook van NoFoodwasted

Initiatieven tegen voedselverspilling

Woon je iets te ver? Geen nood. Tegenwoordig kun je gelukkig op steeds meer plekken voedsel redden. Kijk eens in de app van NoFoodWasted of check deze app, die al in heel Nederland actief is

 

Profile picture for user jessie_68177
Jessie
Auteur
Jessie is schreef twee boeken over een duurzame lifestyle (Het Zero Waste Project en Doe Het Zero) en gebruikt haar online kanalen om anderen te inspireren. Ze is ervan overtuigd dat duurzaam leven ook heel leuk, makkelijk en stijlvol kan zijn en is vastbesloten om met haar duurzame (plasticvrije) lifestyle de wereld te redden.