Lijstje: de 5 best gelezen blogs van 2016 

27-12-2016 - door Redactie
Tiny House Movement

Tiny House Movement || Waterland-huisje - fotograaf Maartje Meesterberends & stylist Ingrid Hamels

Op Voordewereldvanmorgen.nl verschenen dit jaar weer ontzettend veel mooie blogs. Van duurzame mode tot tiny houses, van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie tot DIY's. En nog heel veel meer! Wij zetten de 5 best gelezen blogs van 2016 voor je op een rijtje!

Plak je huis vol met flexibele zonnepanelen. De start-up Sunflare uit Amerika ontwikkelde iets nieuws: flexibele zonnepanelen. De panelen zijn niet alleen flexibel, maar ook de lichtste en dunste die ooit gemaakt zijn.

Move over Minibieb, tijd voor de mini voorraadkast. Minibiebjes zijn al enige tijd razend populair. Jessica Mcclard kwam met het idee voor een prachtig vervolg hierop: de mini voorraadkast. Sindsdien is de ‘little free pantry’ in opmars in Amerika.

Schoner dan schoon met één natuurlijk product. 'Steeds als ik het internet afstruinde voor nieuwe weetjes kwam ik Baking Soda tegen. Toen ik het de zoveelste keer tegenkwam besloot ik te onderzoeken waarom dit nu zo een magisch middeltje is.'

Zeven merken die niet in je kledingkast mogen ontbreken. De groep fair fashionista's groeit. Net als het aantal duurzame merken. Wat mag er niet in je (kleding)kast ontbreken?

De Tiny House Movement in Nederland; een kleine update. Kleine zelfvoorzienende huisjes met alles er op en er aan. Van zonnepanelen tot drinkbaar water, van een zacht bed tot een handige keuken. Hoe staat het er voor met de Tiny House Movement in Nederland?

Profile picture for user redactie
Redactie
Auteur
Het team van Voor de Wereld van Morgen inspireert je om steeds duurzamer te worden. Dat doen we met onze artikelen en door startende duurzame ondernemingen te helpen groeien.