Hoe bevalt zo'n kartonnen tent eigenlijk?  

23-06-2016 - door Redactie
Kartent

Kartent - gemaakt van karton en volledig recyclebaar

De Ferrari onder de kartonnen dozen

Op festivals blijft heel veel troep achter. Onder deze berg met afval bevinden zich ook veel tenten, 1 op de 4 festivalbezoekers laat namelijk zijn of haar tentje achter. Dat betekent dat er soms wel duizenden zielige tenten achterblijven op een campingterrein. En precies daar wilde de jongens van KarTent iets aan doen. Ze ontwikkelden een recyclebare tent van karton die ook nog eens waterafstotend is. Er passen twee personen in en doordat het zonlicht niet makkelijk naar binnen kan blijft het er donker en koel. Ideaal als je ook nog een beetje uit wilt slapen.

HetkanWel test 'm uit!

KarTent was één van de projecten die meedeed aan Crowdfunding VDWVM. En zeer succesvol, want ze hadden als eerste het streefbedrag van € 50.000,- behaald. Nu enkele weken verder is het festivalseizoen in volle gang, het ideale moment om de kartonnen tent te testen. En dat is precies wat onze collega Gerda van HetKanWel heeft gedaan. Ze sliep drie nachten in de Kartent op het festival Best Kept Secret, óók in de regen! Haar avontuur lees je hier

Profile picture for user redactie
Redactie
Auteur
Het team van Voor de Wereld van Morgen inspireert je om steeds duurzamer te worden. Dat doen we met onze artikelen en door startende duurzame ondernemingen te helpen groeien.