Lifestyle
Mode

EerlijkWinkelen zoekt duurzame hotspotters 

Ken jij alle duurzame hotspots in jouw stad en gun je hen meer publiek? Dan is dit echt iets voor jou.
25-11-2017 - door Maartje

Weet jij blindelings de weg naar die fairtrade koffietent, geweldige vintageboutique en verpakkingsvrije winkel in jouw stad? Dan ben jij de duurzame hotspotter die EerlijkWinkelen zoekt.

Duurzame ondernemers kunnen wat ons betreft niet genoeg worden geholpen. Daarom zijn we blij dat EerlijkWinkelen hun winkels, lunchtentjes en koffietoko's in kaart brengt zodat mensen hen makkelijker weten te vinden. Via de EerlijkWinkelen app en website vind je inmiddels zo’n 1.800 winkels in ruim 60 plaatsen die fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen.

Hotspotters gezocht!

Om dat overzicht van al die groene hotspots up to date te houden werkt EerlijkWinkelen met een netwerk van lokale hotspotters. Zij kennen hun stad immers het best en zijn het eerst op de hoogte van nieuwe winkels, verhuizingen en sluitingen. Zo heeft Laura de hotspots in Gouda in kaart gebracht: "Ik vind EerlijkWinkelen onmisbaar voor iedere stad. Dat ik het heb kunnen introduceren in Gouda vind ik super. Ik kan het makkelijk combineren met mijn baan en het landelijke team staat altijd voor me klaar."

Wil jij als influencer graag toffe ondernemers helpen groeien en woon je in een van de onderstaande steden? Stuur dan een email naar Karen van EerlijkWinkelen Zij is namelijk hard op zoek naar hotspotters die op vrijwillige basis hun tips willen delen over de volgende steden:

  • Almere
  • Assen
  • Dordrecht
  • Enschede
  • Groningen
  • Leeuwarden
  • Maastricht
  • Rotterdam

De vaste hotspotters van EerlijkWinkelen worden ook nog geholpen door gebruikers die via de app, social media en email tips insturen. Zo leer je je eigen stad ook weer beter kennen. Dus heb je nog wel wat tijd over en vind jij het leuk om zo je favoriete groene ondernemers te helpen? Meld je dan zeker aan!

Profile picture for user Maartje Maas
Maartje
Auteur
Mijn hart gaat sneller kloppen van duurzame ondernemers, groene uitvinders en sociale doeners. Heb jij een duurzame startup of baanbrekend groen idee? Meld je dan aan op Voor de Wereld van Morgen en deel het met ons!