Een privé-eiland voor jou en je goede ideeën 

22-06-2016 - door Redactie
Ideas Island

Ideas Island: 7000m2 in de Oostzee om je idee tot bloei te brengen

Een week op een Zweeds eiland helemaal voor jou alleen, gratis en voor niets! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is werken aan je ideeën. Het kan op Ideas Island.

Wil jij gaan ondernemen maar heb je nooit de tijd of rust om je businessplan uit te werken? Of wil je eens zonder afleiding kunnen nadenken over de groei van je duurzame start-up? Dan is een weekje op Ideas Island echt iets voor jou.

'The place is like oxygen for the mind'

Ideas Island is een project van schrijver en professioneel spreker Fredrik Härén. Fredrik schrijft boeken en geeft presentaties, lezingen en workshops over Business Creativity. Volgens de initiatiefnemer ontstaan de beste ideeën op momenten dat je alleen bent en relaxed. En zo ontstond Ideas Island.

Breng je idee tot leven

Mensen met goede ideeën maken kans op een week op dit eiland. Er wordt niets in rekening gebracht maar de lucky few worden wél aangespoord om een donatie te doen aan het goede doel dat door Ideas Island wordt gesteund, een Filipijnse organisatie die kinderen met autisme en hun families ondersteunt. De organisatie wil wel duidelijk maken dat Ideas Island geen resort of hotel is.

Het is een plek die gebruikt wordt om goede ideeën tot bloei te brengen. Deze zomer reizen er weer gelukkigen af naar de 7.000 vierkante meter in de Oostzee. Heb jij ook een goed idee waarvoor je rust en ruimte kunt gebruiken? Waag een kansje!

Profile picture for user redactie
Redactie
Auteur
Het team van Voor de Wereld van Morgen inspireert je om steeds duurzamer te worden. Dat doen we met onze artikelen en door startende duurzame ondernemingen te helpen groeien.