Eten en drinken
Lifestyle

Dit wil je dit jaar nog doen! 

Time flies: het is alweer bijna december! Naast de feestdagen hebben wij nog een paar leuke activiteiten voor je om 2019 goed af te sluiten.
28-11-2019
Doe mee met de ugly sweater run in Amsterdam!

Doe mee met de ugly sweater run in Amsterdam!

Het aftellen naar het nieuwe jaar is begonnen, maar voordat het zo ver is staat er nog een bomvolle maand voor de deur. Vol met cadeautjes, lichtjes en gezelligheid. Maar naast het standaard familiediner en de pakjesavond zijn er nog heel veel andere dingen te beleven in december!

Heel veel chocolade

Kan je maar niet genoeg krijgen van chocolade tijdens de feestmaand? Goed nieuws, naast chocolade eten is er ook veel te leren over deze lekkernij. Op 2 december is in de Social Impact Factory in Utrecht, The chocolate case film te zien. In de film wordt het ontstaan van Tony Chocolonely's getoond. Erg inspirerend! Een dag later op 3 december geeft een panel van chocoladekenners in Pakhuis de Zwijger antwoord op de vraag:  Wat moet er nog gebeuren op weg naar écht eerlijke chocolade?

Naast chocolade eten kan je ook veel leren over deze lekkernij!

Voor ondernemers

Op dinsdag 3 december is er weer een Fuckup Night. Deze keer vertellen ondernemers in BlueCity Rotterdam over hun grootste falen als ondernemer zodat jij er van kan leren! Wil je nog meer ondernemersverhalen horen? Op 6 december is in Pakhuis de Zwijger de documentaire ‘The Lucky ones’ te zien: eerlijke verhalen over ondernemen en de wereld verbeteren. Want wat doet het echt met je privéleven? En wat als geld verdienen en jouw missie elkaar in de weg zitten?

Kerstactiviteiten

Als je van een sportieve kerst houdt is dit dé activiteit voor jou! Doe mee aan de ugly sweater run op 14 december in Amsterdam voor het goede doel.

Koop je duurzame december cadeaus bij een van deze kerstmarkten!

December is geen december zonder een paar goede kerstmarkten. Neem eens een kijkje bij een duurzame markt zoals de Vegan kerstmarkt in Groningen op 22 december of vier kerst in de duinen bij bezoekerscentrum De Kennemerduinen vlakbij Haarlem.

Onze agenda in december

Naast deze highlights is er nog veel meer te doen in december. Hier is onze hele selectie voor de komende maand.

Wil je ook iets goeds doen voor een ander deze kerst? Lees onze blog hierover en laat je inspireren!