Dit is de leukste duurzame stage van Nederland 

Ondernemende wereldverbeteraars en duurzame denkers opgelet: dit is jouw droomstage!

26-04-2021
Gezocht: enthousiaste stagiar(e) om ons team te versterken

Gezocht: enthousiaste stagiar(e) om ons team te versterken

Vind jij dat we nu écht aan de slag moeten met het plasticprobleem? Kun jij je verliezen in de wereld van fair fashion? Of ben je van mening dat we met z'n allen best wat minder (en beter) vlees kunnen eten? En vind je daarnaast ook nog eens leuk om duurzame start-ups en ondernemers te helpen groeien? Dan is deze stageplek bij Voor de Wereld van Morgen echt iets voor jou!

In 2007 richtte ASN Bank het online platform Voor de Wereld van Morgen op. Wij zijn het platform dat je inspireert om steeds een beetje duurzamer te worden. We maken content over duurzame innovaties, trends en ontwikkelingen. Daarnaast helpen we duurzame ondernemingen groeien. Zo organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks de ASN Bank Wereldprijs en helpen we ondernemers die lid zijn van onze community gedurende het jaar met publiciteit, coaching en netwerk.

Wie we zoeken

Wij zoeken iemand die het team in het dagelijkse werk ondersteunt, en samen met ons werkt aan het creëren en verspreiden van duurzame inspiratie. Dat betekent een opdracht met veel variatie, waarvoor we creativiteit, een scherpe pen en goede communicatieve vaardigheden vragen. Tijdens deze stage is niet mogelijk om een eigen onderzoek of afstudeeropdracht te doen. 

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding richting marketing, communicatie, bedrijfskunde of duurzaamheid of hebt deze al afgerond.
  • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • En uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.

Je gaat bij ons aan de slag met het maken van content voor onze website, social media kanalen en nieuwsbrief. Daarnaast ondersteun je de ondernemers die lid zijn van onze community. Tijdens een stage kijken we graag samen waar jouw talent en interesse naar uit gaat om ervoor te zorgen dat je een uitdagende en leerzame periode beleeft.

De stage start in juli 2021, duurt minimaal 4 maanden en voor 32 uur per week. Vanwege de geldende coronamaatregelen werkt iedereen op dit moment vanuit huis, jij dus straks ook. Uiteraard hebben we wel elke dag contact en hopen we snel weer te kunnen werken op het groene kantoor van ASN Bank in Den Haag.

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende stageplaats bij ASN Bank en een ultieme kans om werkervaring op te doen. Je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding.

Solliciteren?

Laat ons uiterlijk 21 mei 2021 weten dat dit jouw droomstage is door hier te solliciteren. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Maartje Maas via tel 06-13729135 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

Profile picture for user redactie
Redactie
Auteur
Het team van Voor de Wereld van Morgen inspireert je om steeds duurzamer te worden. Dat doen we met onze artikelen en door startende duurzame ondernemingen te helpen groeien.