De allereerste gloednieuwe Sustainer Home staat in Venray! 

30-08-2016 - door Redactie

Vorig jaar won Sustainer Homes de ASN Bank Wereldprijs in de categorie Duurzame energie, natuur en milieu. Ze begonnen met een ontwerp en hebben sinds deze week hun allereerste bewoner!

Geheel zelfvoorzienend

De Sustainer Home is een geheel zelfvoorzienende off-grid woning die je voorziet van water, electriciteit en niet eens aangesloten hoeft te worden op het riool. Nu de eerste bewoner kiest voor een permacultuurtuin is de cirkel compleet. Zelfvoorzienend wonen is niet alleen voor geitenwollensokken, met het duurzaam geproduceerde hout en de grote ramen ziet het huis er enorm modern uit!

Wil jij ook zo'n succes boeken?

Misschien heb jij net als Sustainer Homes, Yoni of Fairphone ook wel een heel goed idee. Meld hem dan gelijk aan voor de ASN Bank Wereldprijs, en wie weet publiceren we volgend jaar wel jouw enorme vooruitgang! Je kunt je nog aanmelden voor 23 september.

Profile picture for user redactie
Redactie
Auteur
Het team van Voor de Wereld van Morgen inspireert je om steeds duurzamer te worden. Dat doen we met onze artikelen en door startende duurzame ondernemingen te helpen groeien.