Campertje delen?  

Hoe gaan we op vakantie dit jaar? Misschien wel met de camper! Camptoo is een deelplatform voor campers en caravans.
16-06-2017 - door Milou

Bij Camptoo kun je je eigen camper of caravan verhuren. Of er eentje huren! | Foto: Caleb George

Lekker hoor, het zonnetje schijnt en de vakantieperiode is in zicht. En dan komt de grote vraag: waar gaan we naartoe dit jaar? En hoe? Wordt het de trein, het vliegtuig, de auto? Misschien wel een keer de camper! Bij Camptoo kun je heel makkelijk je eigen camper of caravan verhuren. Of er juist eentje huren.

Deelplatform voor campers en caravans

Gedurende het jaar staan campers en caravan best wel veel stil. Hartstikke zonde natuurlijk. Dat vond ook mede-oprichter Martijn van Camptoo, want hij heeft een hekel aan spullen die ongebruikt stilstaan. En dat is precies waar Camptoo iets aan kan doen. Ze hebben het doel om iedereen het plezier van kamperen met een camper of caravan laten ervaren.

Dit doen ze met een platform waar eigenaren gemakkelijk hun caravan of camper kunnen verhuren. En waar mensen die juist op zoek zijn naar een rijdende slaapkamer een camper of caravan kunnen huren. Het werkt eigenlijk heel simpel. Je bekijkt het aanbod, zoekt een leuke beschikbare caravan of camper uit en plaatst je reservering. Ben je juist geinteresseerd in het aanbieden van je eigen bolide? Hier lees je precies hoe verhuren via Camptoo werkt.

Duurzaam op vakantie

Op vakantie gaan en duurzame(re) keuzes maken lijkt haaks op elkaar te staan. Reizen veroorzaakt in de meeste gevallen meer CO2 uitstoot dan wanneer je thuis blijft. Toch zijn er genoeg leuke manieren om groen op pad te gaan. Bekijk dan ook zeker de artikelen hieronder.

Profile picture for user milouposthumus
Milou
Auteur
Binnen ASN Bank ben ik communitymanager van Voor de Wereld van Morgen. Met onze artikelen inspireren we je om steeds duurzamer te worden. Daarnaast zetten we startende duurzame ondernemingen in de spotlights. Want door hen te helpen groeien verduurzamen we nog sneller de samenleving!