Tiny houses

Bezoek het Nederlandse tiny house event 

Je droomt al jaren van een tiny house, maar hebt nog veel vragen? Op het tiny house event kun je huisjes bekijken én info verzamelen!
27-09-2017 - door Jessie
Tiny house Snuk

Tiny house Snuk is te bewonderen op de expo

Dat de tiny house beweging booming is, is natuurlijk niets nieuws. Maar dat steeds meer mensen écht overwegen om in een tiny house te wonen betekent ook dat het tijd is voor een speciaal evenement over tiny houses. Daarom kun je van 30 september tot en met 7 oktober terecht bij de Grote Tiny Housing manifestatie in Almere.

Het evenement wordt georganiseerd door BouwEXPO Tiny Housing en vindt van 30 september tot 7 oktober plaats op het BouwEXPOterrein in Almere. Je kunt tijdens deze week lekker huisjes kijken, maar ook met de bouwers praten én informatie verzamelen. Handig als je bijvoorbeeld je eigen tiny house wilt bouwen. Op zaterdag 7 oktober is de Tiny House Nederland Jamboree, met lezingen, workshops, muziek en een infomarkt. 

Bereid je voor op een tiny house

Wil je ook een tiny house bouwen? Zorg dan dat je je optimaal voorbereidt! Wij verzamelden de beste blogs over tiny houses en de mogelijkheden voor het bouwen van jouw tiny house in Nederland. 

tiny house expo in almere

TV-makelaar voor tiny houses

Ben jij ook zo gek op binnenkijkers? En kijk je het liefst TV-makelaar, VT Wonen Binnenkijkers of de IKEA Design challenge - en dat allemaal op één avond? Dan kun je bij het tiny house evenement je hart ophalen. Hier kun je namelijk ongegeneerd binnenkijken in mini-interieurs! Daarnaast kun je verschillende workshops en activiteiten volgen, waaronder:

 • Zelfbouwwandeling (zaterdag 30 september) 
 • Tiny Filmhuis (zondag 1 oktober)
 • Workshop Ontspullen (dinsdag 3 oktober)
 • Workshop off-grid leven (woensdag 4 oktober)
 • Workshop Sketchup ontwerpen door Tiny House Academy (donderdag 5 oktober)
 • Workshop Tiny House mét aansluitingen (zondag 7 oktober)

Het evenement voor tiny houses wordt georganiseerd door BouwEXPO Tiny Housing, in samenwerking met Tiny House Nederland, RVO, Platform 31 en Kunstlinie Almere Flevoland. Tijdens de week zijn er ook allerlei workshops. Hier vind je het volledige programma. Kijk ook op het Facebookevenement voor meer updates

 

  Profile picture for user jessie_68177
  Jessie
  Auteur
  Jessie is zero waster (sinds 2014 afvalarm), blogger en auteur (www.hetzerowasteproject.nl) en ondernemer (www.anewzero.com en www.smir.store). Ze is ervan overtuigd dat duurzaam leven ook heel leuk, makkelijk en stijlvol kan zijn en is vastbesloten om met haar duurzame (plasticvrije) lifestyle de wereld te redden.