Betaalbaar je fiets upgraden 

Neerlands trouwe stalen ros veiliger maken doe je zo!
07-12-2015 - door Dine

Customizen kan met Rimskin!

Fietsen is gezond want het voorkomt stress en diabetes en verbetert juist je concentratie. Daarnaast is regelmatig de fiets pakken in plaats van de auto goed voor het milieu en je verbrandt calorieën als sneeuw voor de zon. Bereken hoeveel kosten je bespaart en hoeveel taartjes je extra kunt eten per jaar! Maar in de donkere maanden kan fietsen flink gevaarlijk zijn... Deze technologische ontwikkelingen maken fietsen veiliger én leuker:

Glow in the dark

Lekker shinen op de weg: dat doe je natuurlijk met een lichtgevende fiets. De Firefly fiets geeft maar liefst 4 uur licht! Niemand die jou nog over het hoofd ziet, en je steelt de show als je aankomt op een feestje.

Zo ben je dieven te slim af!

Pixio's: Deze lichtjes vervang of verlies je nooit meer! Je bevestigt ze permanent op je fiets, zonder gereedschap, en ze werken op zonne-energie. Ze zijn ook nog eens diefstalproof, dus nieuwe lichtjes kopen is verleden tijd.

Nooit meer een lekke band

Met Slime hoef je je band nooit meer te plakken! Als er een gaatje ontstaat wordt dat direct gevuld door kleine rubberdeeltjes. Ze vullen het lek als een flexibele plug. Het "Slime" wordt namelijk, door de kracht van de lucht die ontsnapt, door het lek heen geduwd. Duurzaam en handig :-)

Oplichtende spray

Je koopt deze spray eigenlijk omdat het super awesome is: je kunt het op je kleren, tas, fiets of muts spuiten. Overdag is het dan onzichtbaar, maar als een autolamp er in het donker op schijnt, licht het op. Ze zijn bij alle Volvo dealers te koop voor 14,95 euro en gaan ongeveer 25 x spuiten mee. Awesomely, affordable safe!

Profile picture for user dine2401@hotmail.com
Dine
Auteur
23-jarige Haarlemse wil het liefst afval, dierproeven en de bio-industrie de wereld uit helpen. Ik ben dagelijks bezig met plantaardig eten en minimalisme en ik ben super gek op hondjes.